keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Venice part 2 & 3

Nro. 2

Viime viikolla teimme muutaman tunnin pikavisiitin Venetsiaan ja haimme samalla laskettelutakin ja -housut lainaan Saaran kaverilta Alppi-reissua varten. (Alppireissu tosiaan jäikin sitten väliin pyörätohelointini takia.) Venetsiassa oli tuolloin hieman sumuinen ja harmaa ilma, joten kaupungin kauneus tuli esiin jotenkin eri tavalla kuin ensimmäisellä kerralla. Anteeksi taas tulee vaan näitä kanaalikuvia, mutta ne on vaan niin kiehtovia! Täytyy ehkä teettää joskus joku taulu jostain Venetsia-kuvasta.

Vähän summmmmuuuuuu


Muuttopuuhissa







Nro. 3

Lauantaina lähdimme isommalla porukalla katsomaan Venetsian kuuluisia karnevaaleja. "Muutama" muukin oli menossa ja menomatkalla junan ovet eivät sulkeutuneet ihmispaljouden takia. Iski pieni paniikki, kun ihmiset vaan työnsivät, vaikkei tilaa ollut yhtään. Ei ehkä ollut viisain teko lähteä tän kipeän kipsikäden kanssa sinne ryysikseen, mutta tuntui, että seinät kaatuvat päälle, jos en pääse ulos.

Pronto?



Oli hienoa nähdä, kuinka ihmiset olivat panostaneet ja pukeutuneet karnevaaleihin 





Eka tämän reissun gelato, makuna minttu suklaahippusilla

Tää oli vähän pelottava


Ihana arska



Kerta kaikkiaan ihana kaupunki. :)

Viikonloppuna suunnataan tyttöporukalla Milanoon juhlistamaan Saaran synttäreitä, wuhuuuu!

Arrivederci,
Iina

P.S. Enää 13 päivää kipsinpoistoon!

5 kommenttia:

  1. Kaunis ja tunnelmallinen on Venetsia! harmia vaan tuo käsijuttu, mutta Karihan oli jossakin vaiheessa tunnettu myös nimella Kipsi, joten voit ottaa käyttöön.:)
    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se iskä kertoikin. "Harmi" vaan, että kipsi lähtee maanantaina pois.

      Poista
  2. Seuraavan kerran kun muutan jonnekin ja oon luultavasti ihan nakki otassa sen tavaran roudaamisen takia, ajattelen, että onneksi en asu Venetsiassa! Hienoja kuvia!

    VastaaPoista